Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (3.44 secunde)
"Am avut ieri la Cluj o intalnire la care au participat liderii din judetele Mures, Salaj, Maramures si Cluj, in care am analizat criteriile de selectie pentru listele la alegerile pentru Parlamentul European.
Presedintele PNL Salaj, deputatul Catalin Micula apreciaza ca, in postura in care se afla acum, liderul PSD, Mircea Geoana, are de ales intre trei variante de a se face de ras.
Colegiul Director al Partidului Democrat si Delegatia Permanenta a Partidului Liberal Democrat au aprobat, miercuri, unificarea celor doua formatiuni politice. La democrati au fost inregistrate 2 voturi "impotriva" si 2 abtineri iar la liberali democrati 3 voturi "impotriva" au fost date de reprezentantii judeteni.
Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a anuntat luni ca liderii liberali se vor reuni intr-o sedinta miercuri pentru a definitiva candidaturile pentru locale, dupa ce in cadrul BPC de luni discutiile pentru cateva judete si sectoarele Capitalei nu s-au finalizat.
PDL - 28,16% din voturi, PSD - 28,05% si PNL - 19,81%. ... Pe urmatoarele locuri se afla PDL, cu 11.096 de mandate, si PNL, cu 8.513 de mandate.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Printre cele noua judete se afla si Galatiul. Emil Boc a precizat ca aceste organizatii vor fi dizolvate si reorganizate si, ca urmare, va fi numita o conducere interimara de catre reprezentanti ai conducerii centrale.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
SenatorulPSD de SALAJ, GHEORGHE POP, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Portocaliii ne izbavesc de drepturi si libertati", pe care o puteti citi in continuare.
'Cu doua saptamani in urma s-au implinit 70 de ani de la Dictatul de la Viena din 30 august 1940, prin care marile puteri fasciste Germania si Italia au obligat Romania sa cedeze nord - vestul Transilvaniei Ungariei horthyste.
Cati dintre parlamentarii actuali PSD si PNL vor mai avea colegiu in 2012 intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti In primul rand, primul lucru care trebuie precizat este ca Parlamentul unicameral de 300 de reprezentanti va avea pentru PSD si PNL doar 282 de membrii, din prisma candidaturilor, pentru ca, din start, 18 locuri vor ajunge la reprezentantii minoritatilor nationale.
Candidatii si mizele majore. Cum si-a complicat viata USL si ce spera PDL". ... In cursa pentru sefia UDMR s-au inscris trei candidati, insa favorit este Kelemen Hunor, protejat al lui Marko Bela si ales sa continue politica acestuia.
Cu atat mai mult cu cat au aparut pe surse si primele harti care descriu intentiile puterii de a reorganiza administrativ-teritorial Romania pe 16 regiuni. ... Astfel, o regiune grupand Aradul, Timisul si Caras-Severinul ar asigura, nu-i asa, o preeminenta politica pedista.
Solutia a fost inclusa intr-un proiect de lege care a trecut deja de Senat, prin adoptare tacita si care se afla in sertarele deputatilor de trei luni.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Lazaroiu si consilierul sau, trimisi la psihiatru Mirel Axinte a fost primul vanzator de usi de garaj care l-a intervievat pe Traian Basescu in campania din 2009 Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, si-a pus presa si politicienii in cap pentru modul cum a gasit de cuviinta sa-si apere consilierul, Mirel Axinte, in urma comentariilor acestuia legate de actul sinucigas la care a fost martor in gara Predeal.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
O luna pe care am petrecut-o in tara, m-am intalnit cu multi oameni, in Ardealul copilariei si al tatalui meu, in Salaj si Cluj, apoi in Delta si la malul Marii Negre.
Victor Ponta explica de ce nu este de acord cu desfiintarea judetelor actuale Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la Alba Iulia, ca optiunea social-democratilor este foarte clara in ceea ce priveste regionalizarea, si anume ca nu se desfiinteaza judetele actuale.
google-analytics.com